USEK är i full gång med massa aktiviteter denna termin! Snart är det dax för ”lufthästhoppning”! Syftet är att försöka efterlikna en riktig lokal tävling så mycket som möjligt, utan häst. Detta ser USEK som ett roligt sätt att lära sig på!

Man kommer kunna anmäla sig till olika klasser, som ”rids” i olika bedömningar. Klass 4 som är den första klassen är 40 cm och rids i bedömningen Clear Round. Det innebär att man ska försöka ta sig runt banan felfritt och inte behöva tänka på tiden. Ingen prisutdelning. Klass 3 & 2 ( 60 cm & 80 cm) rids i bedömningen A:0-A:0. Det innebär att det kommer vara två faser. Första fasen är Clear Round, blir man felfri går man vidare till fas två där man ska försöka ”rida” snabbt. Prisutdelning där placerade erhåller rosett.
Klass 1, som också är huvudklassen, är 100 cm och rids i bedömningen A:0. Det innebär att hela rundan ska försöka ridas så snabbt som möjligt.

Detta är som sagt en tävling utan häst, men man får jättegärna ta med sig en käpphäst om man vill.

14.30 samlas vi i cafeterian för ytterligare genomgång och instruktioner. Anmäl via listan, som är uppe i stallet på lördag! VÄLKOMNA!