Talangutvecklingskonceptet (TUK)

 

För att möta dig som vill växa ytterligare med din sport har vi utformat ett talangutvecklingskoncept, TUK, som ger dig och en utvald häst möjlighet att utvecklas som ett team, på träning och tävling. Många tappar motivationen när man blir äldre därför att det är svårt att utveckla sin talang utan egen häst. Det här är ett steg närmare!

Utveckla din förmåga med en och samma häst

Vid sidan av den breda ridskoleverksamheten vill CSRK även ge dig som vill satsa lite mer på ridsporten en möjlighet att utveckla din förmåga tillsammans med våra hästar. Vår målsättning är att du ska utvecklas så långt det är möjligt efter din egen ambition och förmåga. TUK innebär att du som TUK-ryttare har en tilldelad häst som du arbetar med i mindre grupper för utbildade tränare och möjlighet till samtal med din instruktör för hjälp med träningsupplägg och tävlingsplanering.

Våra TUK- program är på två dagar per vecka, en gång dressyr och en gång markarbete/hoppning varje vecka. Ni är 6 elever i varje grupp och då det inte finns någon möjlighet till igenridning bibehålls kvaliteten i grupperna oavsett om någon är bort eller inte.

Tveka inte, gör en intresseanmälan idag!

Avbokning

Avbokning av ridlektion görs till avbokning@stallcompass.se.

Kalender

 1. Compass Trophy #4

  juni 1 @ 08:30 - 13:30
 2. Blåbärshoppning

  juni 8 @ 08:30 - 11:30
 3. Igenridningsvecka

  juni 10 - juni 16
 4. Competition Camp v.25 – FULLT!

  juni 17 - juni 20
 5. Sommarkurs v.26 – FULLT!

  juni 24 - juni 28

Resultat från Equipe

Intresseanmälan

Vill du börja rida på ridskolan?

Anmäl intresse »