Compass Trophy

Compass Trophy är en cup i hoppning som sträcker sig över hela året. Tävlingen rids både inomhus och utomhus beroende på väder och säsong. Efter varje omgång hålls en prisutdelning.

9 Årsgräns

Tävlingen är öppen för dig som rider på Stall Compass och för dig som har egen ponny/häst och är medlem i CSRK. Stäm av med dina instruktörer om de tycker att du är redo för att börja tävla. Tävlingshöjd är lägst från 60 cm. Compass trophy arrangeras enligt Svenska Ridsportförbundets gällande Tävlingsreglemente, TR. Med privathäst menas häst eller ponny som inte används i verksamheten på Stall Compass.

Två bedömningar

Compass Trophy rids i två bedömningar och du väljer själv vilken bedömning du vill rida. Meddela bara ditt val i sekretariatet/cafeterian före start.

1.    Första bedömningen innebär att du rider grundomgången och den går inte på tid. Felfri ritt belönas med rosett och du får 2 poäng i Compass Trophy. Placerade unghästar tom 6 år, får 4 poäng. Unghästar startar alltid i första bedömningen.

2.    Andra bedömningen rids på tid. Förstaplatstagaren får 10 poäng, andraplatstagaren får 8 poäng, tredjeplatstagaren får 6 poäng. Övriga placerade får 4 poäng och oplacerade dubbelnollor – alltså två felfria rundor ger 2 poäng.

 När alla omgångar av Compass Trophy är genomförda får du tillgodoräkna DIG alla dina poäng.


Funktionärer ett krav

OBS! För att få delta i Compass Trophy måste du som tävlar, eller en anhörig, ställa upp som funktionär. Läs gärna mer under kriterier vid tävling.

Kalender

 1. Grönt kort kurs

  september 20 @ 16:00 - 18:00
 2. Dressyraktivitet

  september 25
 3. Grönt kort kurs

  september 30 @ 16:00 - 18:00
 4. SBM 2021 Hoppning

  oktober 2
 5. Grönt kort kurs

  oktober 5 @ 18:15 - 20:45

Intresseanmälan

Vill du börja rida på ridskolan?

Anmäl intresse »