Ridskolan

Starten för Compass ridskola

Ridskolan vid Stall Compass startades 2011 av Maria Sundin och drivs sedan 2013 av Compass Sportryttarklubb.

Känsla av ridskola och egen häst

Målsättningen var från början att skapa en ny typ av ridskola som skulle bli steget mellan den traditionella ridskolan och att ha egen häst. Och det är vi nu mycket nöjda med att vara!

För dig mellan 8 och 20 år

Vi vänder oss i huvudsak till dig som är mellan 8 och 20 år, men vår verksamhet är bred med allt från nybörjare till tävlingsryttare. Vår ambition är att du ska få det stöd som du behöver för att nå just dina mål. Våra instruktörer är alla erfarna tävlingsryttare och tränare inom såväl dressyr som banhoppning.

Max 8 per grupp

Vi lägger stor vikt vid att hålla hög kvalitet på undervisningen. Det innebär bland annat att vi har små grupper med få elever (max 8 per grupp) och att lektionstiden är 60 minuter (45min för nybörjare). Våra lektionshästar håller en mycket hög kvalitet och de fortbildas kontinuerligt av våra instruktörer.

TUK för dig som vill växa ytterligare

För att möta dig som vill växa ytterligare med sin sport har vi dessutom utformat Talangutvecklingskonceptet (TUK) som ger dig och en utvald häst möjlighet att utvecklas som team, på träning och tävling.

Tveka inte, gör en intresseanmälan idag!

Avbokning

Avbokning av ridlektion görs till avbokning@stallcompass.se. Vi tar tacksamt emot din avbokning så att vi kan planera för hästarnas bästa. Det är mycket viktigt för oss att få din avbokning så att vi kan planera för hästarnas bästa. Vi läser alla avbokningar men inga frågor kan ställas via den mailadressen, dvs vi svarar inte på eller bekräftar din avbokning.

Kalender

 1. Compass Trophy #4

  juni 1 @ 08:30 - 13:30
 2. Blåbärshoppning

  juni 8 @ 08:30 - 11:30
 3. Igenridningsvecka

  juni 10 - juni 16
 4. Competition Camp v.25 – FULLT!

  juni 17 - juni 20
 5. Sommarkurs v.26 – FULLT!

  juni 24 - juni 28

Resultat från Equipe

Intresseanmälan

Vill du börja rida på ridskolan?

Anmäl intresse »