Om CSRK

CSRK är en ideell förening som ansvarar för verksamheten på den moderna träningsanläggningen vid Stall Compass i Erstaviks naturområde.


Gemenskap, säkerhet och kunskap

Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och arbetar för en trygg och trivsam miljö för såväl hästar som människor. Gemenskapsäkerhet och kunskap är våra ledord och det genomsyrar allt vi gör. Oavsett om du är ridskoleelev, privatryttare, förälder eller bara älskar hästar ska du känna dig välkommen.

Brinner för hästen och ridsport

Vi lägger stort fokus på att hjälpa våra ryttare att sätta mål och vill förmedla en tydlig värdegrund, där nyckelbegreppen handlar om att skapa förtroende och samverkan inte bara mellan häst och ryttare utan också mellan oss som vistas i stallet. Hos oss kan du träna för erfarna och professionella instruktörer, såväl ridskoleelev som privatryttare.

Vi har också en aktiv ungdomssektion som ordnar många roliga aktiviteter i och kring stallet. Tävlingsverksamheten, Caféet och andra aktiviteter ger också många möjligheter att engagera sig även om man inte är ryttare. Vi vill bidra till ett livslångt intresse för hästen och allt som rör ridsport. Att umgås med hästar ger insikter och lärdomar som är värdefulla även utanför stallet.

CSRKs vision

CSRK:s vision lyder:

”Sveriges bästa ridskola med ett starkt engagemang för hästen, samhället, gruppen och individen, där alla oavsett bakgrund ska känna sig välkomna.

Kalender

 1. Igenridningsvecka

  juni 10 - juni 16
 2. Competition Camp v.25 – FULLT!

  juni 17 - juni 20
 3. Sommarkurs v.26 – FULLT!

  juni 24 - juni 28
 4. Competition Camp v.32 – FULLT!

  augusti 7 - augusti 10

Resultat från Equipe

Intresseanmälan

Vill du börja rida på ridskolan?

Anmäl intresse »