I lördags reds terminens sista omgång av Compass Trophy (#3). Grattis Wilma K och Warrior som vann med god marginal! Warrior placerade sig för övrigt med alla sina ryttare. Vi hade 36 anmälda ekipage till bedömningen två faser, det gjorde att det var sju placeringar att rida om. Hela 17 ekipage red felfritt i båda faserna, detta trots att vi hade riktigt vatten med badandes ankor på banan. Imponerande! Icke placerade dubbelnollor erhåller som alltid 2p i Compass Trophy.

Nytt för denna omgång var att vi har tagit bort bedömningen Clear round. För de som inte ville rida två faser kunde man, precis som på tävlingar på lokal/regional/nationell nivå, välja att rida avdelning B. De elever som rider unghästar (tom 6 år) måste rida avdelning B, då dessa hästar inte är mogna att rida på tid utan ska utbildas för framtiden. För felfri runda i avdelning B erhåller ryttare som rider unghäst 4p, övriga 2p.

Vi fick se många fina rundor, med några gamla godingar och några nya förmågor. Jag själv satt bekvämt i den nymålade domarboden och njöt av fin ridning hela dagen. Roligt! För fullständig resultatlista klicka på länken nedan. TACK alla ni som ställde upp som funktionärer eller med goda bakverk till cafeterian.

Önskar alla tävlingsryttare med föräldrar en härligt sommar, med eller utan tävlingar!

CT#3 Resultat samt poängställning 2015

Wilma K & Warrior segrare CT#3 Foto: Isabella T

Wilma K & Warrior segrare CT#3 Foto: Isa T