Vi har haft en fullspäckad vecka med träningar, uteritter, clinic för Alexander Zetterman och idag åkte vi till Sundbys hopptävlingar med hela 12 ponnyer! Vi fick se många fina debuter och felfria rundor. Självklart hann vi även med en och en annan fika och lite taktiksnack. Men det blev en lång dag. De flesta av oss möttes på Compass redan kl 5:00 på morgonen för att fodra och lasta kl 6:00, och hela 13h senare rullade lastbilar och transporter in på stallplanen igen.

Stackars Senap och Ella hade en tuff dag och gick omkull två gånger p g a halt underlag, som tur var skadade de sig inte även om vi alla blev rätt skakade. En imponerande insats av både häst och ryttare att komma igen efter en sådan start. BRAVO! Vi säger extra grattis till de ryttare som var placerade: Jacqueline/Ettan (6:a LD+, kat D), Amanda/Brownie (2:a LC, kat C), Josephine/Zac (4:a LC, kat C), Klara/Pax (2:a LC, kat D), Emilia/Pebstar (placerade i avd B LC, kat D) och Alice/Warrior som avslutade med att vinna dagens huvudklass (LB, kat D), HURRA!

Fantastiskt roligt att följa alla CSRK:are, vilken utveckling -både på hemmaplan och på bortaplan! Ännu en gång gläds jag åt att jag har fått lära känna er alla. Jag kan inte annat än att hålla med Åke som spontant sade efter dagens tävling; ”Det känns som om man fått minst 18 döttrar till!”.

 

Höstlov