Vi tackar Moa Grödinger för hennes fantastiska arbete på Compass. Hon har fått både elever och hästar att svettas och utvecklas. Lärorika dressyrpass har varvats med tuffa fyspass 🙂 Vi önskar henne stort lycka till på sin utbildning till naprapat. Vi bara väntar på att du ska bli klar!

Vi välkomnar två nya stjärnkollegor;

Magnus Söderquist 

Jag heter Magnus Söderquist och är 49 år, jag är c-tränare i hoppning och dressyr. Jag har själv tävlat upp till 140 hoppning, och även tränat galopphästar. Jag har också jobbat utomlands med elever på stora tävlingar. Jag har över 30 års erfarenhet av träning och utbildning av hästar och elever. Jag brinner för träning och utveckling av hästar och elever. Jag tror på individanpassad träning där man tillsammans sätter målen. Det viktigaste är att det ska vara lustfyllt och roligt att utöva världens häftigaste sport.

Magnus kommer att ha “TUK dressyr” måndagar, onsdagar och torsdagar. Instruktör söndagar TUK dressyr är Claudia Göth.

Magnus Söderquist

Linn Thuresson

Hej! Li Thuresson heter jag och är 18 år. Jag började min hästkarriär som hoppryttare på Enskede Ridskola. Där tävlade jag i både hoppning och dressyr på ponnyerna och var i flera år med i Enskedes lag i allsvenskan i båda disciplinerna. 

Konverterade till dressyren på riktigt när vi råkade köpa en dressyrponny. Under ponnytiden hann jag tävla nationella FEI- klasser samt FEI Ponny Kür. Red även ihop ett kval till Ungponny SM i dressyr för sexåringar på min första ponny. Just nu har jag en storhäst som heter Caprino. En helt fantastisk individ som jag tävlar svår klass i dressyr på med sikte att debutera Grand Prix under 2019/2020. Jag är även antagen till Ryttarutveckling nivå 3 vilket är en satsning av förbundet på unga ryttare. 

Ska bli otroligt roligt att fortsätta jobba som ridlärare här med alla fina ponnyer och duktiga elever!

Li har lektionerna på lördagar 13.30-15.00.
Måndagar 16.00-19.00 och söndagar 09.00-12.00 delar Li lektionerna med Jennifer Böhm.

Li Thuresson