Wow, vilket fint avslut vi fick på utomhussäsongen! I förklassen, som reds i Bedömning A, fick vi se otroligt många stabila rundor. Bland de felfria ekipagen lottade vi ut ett presentkort på Hööks till ett värde om hela 500 kr. Grattis Louise H/Millie som vann presentkortet!

Därefter var det dags för Saltsjöbygdens Mästerskap i hoppning 2021 på ponny och häst. Mästerskapsklasserna reds i bedömning A:Invekan. Inverkansdomare var proffsiga Ida Apelgren. I mästerskapsklassen på ponny var det sex placeringar att rida om. Trots en mycket klurig bansträckning var hela 13/22 ekipage felfria, imponerande! Högst inverkanspoäng fick Sonja H/Star, grattis till segern! I mästerskapsklassen för storhäst segrade Ulrika L/Felix, grattis! Ulrika satte en bra galopp från start och fick även avståndet i kombinationen att stämma, trots att hon red en D-ponny i storhästklassen. Se nedan för fullständigt resultat.

Tack alla flitiga funktionärer och tjusiga ekipage för en mycket lyckad tävlingsdag, så roligt att äntligen få ha en tävling med publik igen. Vi vill även tacka vår klassponsor Hööks i Sickla för generösa hederspriser. Nu ser vi fram emot nästa helg då SBM i dressyr avgörs, men då i DRS regi.

Sonja H & Star, segrare SBM 2021. Foto: Caroline K.