Nu är Påskhoppet 8/4 öppen för anmälan! Läs igenom propositionen nedan noga.

Kom i håg att TUK-ryttare som blivit tilldelade Påskhoppet i tävlingsplaneringen också måste maila in en anmälan. Om du som förälder inte kan ställa upp som funktionär ber vi er ange det i samband med anmälan. Tack för att ni underlättar för vår planering!

P.g.a rådande smittoläge (EHV-1) kommer vi inte ta emot hästar som står uppstallade på andra stallar än Stall Compass, Drevinge Gård och Sågtorp.

Vi följer utvecklingen av Covid-19 och alla restriktioner. Tävlingen kan komma att ställas in med kort varsel. Tävlingen utan publik. Bara ni som ska tävla får vistas i stallet under tävlingen. Efter avslutad ritt ber vi er lämna anläggningen. Tänk på att hålla avstånd till varandra och vara noggranna med handhygien. Funktionärer lämnar anläggningen efter avslutat pass. Vi kommer inte att ha någon servering under tävlingsdagen. Ta del av aktuell information (csrk.se & Instagram @compass_srk) gällande våra restriktioner så att vi kan genomföra tävlingen på ett säkert sätt. Vi uppmanar de som misstänker smitta att stanna hemma och kontakta sjukvårdsupplysningen på 1177.