Om Compass Sportryttarklubb

Välkommen till Compass Sportryttarklubb (CSRK)! Klubben där vi hjälper varandra att nå mål och förverkliga drömmar, i vardagen såväl som på tävlingsbanorna.

CSRK är en ideell förening som ansvarar för verksamheten på den moderna träningsanläggningen vid Stall Compass i Erstaviks naturområde. Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och arbetar för en trygg och trivsam miljö för såväl hästar som människor. Gemenskap, säkerhet och kunskap är våra ledord och det genomsyrar allt vi gör. Oavsett om du är ridskoleelev, privatryttare, förälder eller bara älskar hästar ska du känna dig välkommen.

Vi lägger stort fokus på att hjälpa våra ryttare att sätta mål och vill förmedla en tydlig värdegrund, där nyckelbegreppen handlar om att skapa förtroende och samverkan inte bara mellan häst och ryttare utan också mellan oss som vistas i stallet. Hos oss kan du träna för erfarna och professionella instruktörer såväl som ridskoleelev som privatryttare. Vi har också en aktiv ungdomssektion som ordnar många roliga aktiviteter i och kring stallet. Tävlingsverksamheten, Caféet och andra aktiviteter ger också många möjligheter att engagera sig även om man inte är ryttare.

Vi vill bidra till ett livslångt intresse för hästen och allt som rör ridsport. Att umgås med hästar ger insikter och lärdomar som är värdefulla även utanför stallet.

Och framför allt är det väldigt kul!

Klubbkläder köper du HÄR!

 

 

Kalender

  1. Competition Camp v.32 – FULLT!

    augusti 7 - augusti 10

Resultat från Equipe

Intresseanmälan

Vill du börja rida på ridskolan?

Anmäl intresse »