Hej! Lisa Ulltin heter jag och är en av dom nya ridlärarna på Compass. Ni kommer att hitta mig på måndagar kl 16-19. Jag började rida på ridskola -98 och har jobbat som ridlärare sedan 2017. Jag köpte min häst 2018, ett svart PRE sto som heter Corona de Randaz, vi tränar mest dressyr men älskar att rida ut! Jag har en sambo och två taxar. Är jag inte i stallet så lagar jag gärna mat. Vi ses på stallgången! 

Hej! Linnéa Fagerholm heter jag och är ny instruktör på lördagar. Jag är 34 år gammal och kommer ursprungligen från Göteborg, men har bott i Stockholm i nästan tio år nu. Jag har ridit och haft egna hästar i hela mitt liv. Tillsammans med mitt 13-åriga sto, som kallas för Häxan, tävlar och tränar jag dressyr. Till vardags jobbar jag som kommunikatör, och delar livet med min sambo Björn och vår prickiga tax Åsa.
Jag ser jättemycket fram emot att träffa och lära känna både elever och hästar på Compass!

 

Hej, mitt namn är Ida Apelgren och kommer ha söndagar på Compass vilket jag ser fram emot! Kort om mig då så är jag utbildad Hippolog och SRL 2. Jag har tidigare gjort militärutbildning och arbetat som beriden skyttesoldat. Även jobbat på SAS, kriminalvården och flertalet ridskolor.Efter Hippologutbildningen jobbar jag nu på Hovstallet som Kavaljerkusk där jag rider och kör men nu även Compass! Vi har i familjen 2 unghästar som jag har ridit in och utbildar, främst mot grenen fälttävlan där jag hunnit debutera den äldsta av våra unghästar nu sommaren 2021. Jag rider både hoppning, dressyr, terräng, jakt och tömkör.