Vilken fantastisk start vi fick på utomhussäsongen! Solen sken och underlaget var perfekt när Majhoppet avgjordes i lördags. Vi hade ett stort antal starter och tävlingen flöt på bra tack vare våra fantastiska funktionärer. Vi fick se otroligt många stadiga rundor och väl förberedda ekipage. Av totalt 60 starter var hela 39 ekipage felfria, och inte en enda häst i startfältet stannade på våghindret med vattenmatta. Imponerande! Det är en fröjd att följa våra elevers utveckling och se alla duktiga hästar.

Snabbast felfri var Josefine Strid/Pebstar. Pebstar kom även tvåa men då med Thea Allegri i sadeln. På tredje plats kom alltid snabba Elsa Högberg och Musse. Vi delade även ut ett hederspris för bästa inverkan till Sara Kinberg på Pelle. Fullständigt resultat hittar ni på länken nedan. Grattis till alla fina ritter!

USEK filmade tävlingen, ni hittar filmerna på deras Instagram, @ungdomssektion.csrk. Caroline Kinnunen (@carolinekinnunen) fotograferade tävlingsekipagen, kontakta henne om ni är intresserade av att köpa bilder.

Josefine S & Pebstar