Utifrån rådande situation kring smittspridning av Corona- viruset/Covid-19 gäller följande. Tävlingen rids utan publik. Bara du som ska tävla får vistas i stallet under tävlingen. Läktaren, cafeterian och stallet ska vara tomt på vuxna. I stallet finns det dedikerad personal som hjälper tävlingsekipagen till framridning/framhoppning. Rosett vid utgången vid felfri ritt (klass 1). Endast de tre främst placerade är välkomna in till prisutdelning (klass 2). Övriga priser delas ut i efterhand. Är du inte bland de tre främst placerade ber vi er lämna anläggningen efter avslutad ritt.

Tänk på att hålla avstånd till varandra och vara noggranna med handhygien. Undvik folksamlingar. Vi kommer inte att ha någon servering under tävlingsdagen. Vi håller antalet funktionärer nere. Funktionärer kommer endast till sin funktionärspost och på utsatt tid. Vänligen lämna anläggningen direkt efter avslutat funktionärspass. Vi uppmanar de som misstänker smitta att stanna hemma och kontakta sjukvårdsupplysningen på 1177.

Vi kommer att ha 30 min paus mellan klass 1 och 2, för justering av banan samt bangång. Funktionärer som står uppskrivna på andra passet får gärna vara på plats kl 10:45 så vi är redo att starta upp klass 2 senast kl 11:00. Vi beräknar vara klara med tävlingen ca kl 13:00. Välkomna!

Wilma E-T & Star