Lördag den 7e maj bjuder CSRK in till Majhoppet, en 2* (regional) hopptävling för ponny. Det blir den första större tävling som klubben anordnar sedan pandemins start. Vi ser mycket fram emot evenemanget, eftersom det gör att vi kan erbjuda våra elever möjligheten att delta i en regional tävling på hemmaplan, samt att vi får visa upp vår fina ridklubb och skapa intäkter till verksamheten.

Vi har valt att anordna Majhoppet till förmån för organisationen Mind (www.mind.se) som verkar för att främja människors psykiska välbefinnande. Mind erbjuder medmänskligt stöd, sprider kunskap och driver påverkansarbete kring psykisk ohälsa. Vi vill hjälpa till att synliggöra Mind för tävlingsdeltagarna och deras anhöriga. Dessutom kommer en del av anmälningsavgiften samt överskottet från cafeteria och servering att gå till Mind.

Tävlingssektionen är redan i full gång med planeringen av Majhoppet och vi har hållit våra första planeringsmöten. Vi kommer att behöva många funktionärer, ungdomar såväl som vuxna, som kan hjälpa till under tävlingsdagen och vi ber er därför att redan nu sätta av den 7e maj i kalendern. 

Tävlingssektionen efterlyser också en teknikansvarig som kan hjälpa oss med att samordna datorer, skrivare och musikutrustning.

Vi vill också få tag i sponsorer som kan sponsra bland annat mat och dryck, tält, högtalare och hederspriser. Hör gärna av er till maria.sundin@stallcompass.se med era idéer.

Tack så mycket för ert stöd!