Utifrån rådande situation kring smittspridning av Corona- viruset Covid-19 gäller följande. Tävlingen rids utan publik, men du som anhörig får titta på aktuell ritt. Därefter ber vi er att lämna tävlingsplatsen. Bara du som ska tävla får vistas i stallet under tävlingen. Läktaren, cafeterian och stallet ska vara tomt på vuxna. I stallet finns det dedikerad personal som hjälper tävlingsekipagen till framridning och tävlingsbana. Tänk på att hålla avstånd till varandra och vara noggranna med handhygien. Undvik folksamlingar. Vi kommer inte att ha någon servering under tävlingsdagen. Vi håller antalet funktionärer nere. Funktionärer kommer endast till sin funktionärspost och på utsatt tid. Vänligen lämna anläggningen direkt efter avslutat funktionärspass. Vi uppmanar de som misstänker smitta att stanna hemma och kontakta sjukvårdsupplysningen på 1177.

I dessa Coronatider gör vi allt vi kan för att kunna fortsätta ha en säker och givande verksamhet. För att undvika folksamlingar och minska eventuell smittspridning vänligen respektera följande; 

Framridning och framhoppning på CSRK’s utebana, ingen ridning på Drevinges utebana. Sofie coachar självklart alla ekipage medan de hoppar fram. Möjlighet att gå banan med Sofie inför varje klass. Obs! Ingen bangång mellan klass 2 & 3.

Två ekipage på banan åt gången, kom i tid till din start! Felfria ekipage i klass 1 får rosett vid utgången. Ingen prisutdelning. Vi kommer att ha 30 min paus efter klass 1, för justering av banan samt bangång. Gemensam prisutdelning för klass 2 & 3 efter att sista klassen är avslutad. Till prisutdelning vill vi ha in de sex främst placerade till häst. Övriga pristagare till fots.

Släpp av ditt barn på parkeringen och kom tillbaka vid start eller passa på att gå en promenad i skogen. I stallet får endast tävlande elever befinna sig, lämna familj och kompisar hemma.

Endast elever som behöver byta om el använda toaletten får nyttja cafeterian, ingen publik får vistas där. Tänk på att sprida ut er på tävlingsplatsen.

För att vi ska kunna fortsätta att ha aktiviteter är det viktigt att vi alla tar vårt ansvar och hjälps åt. Därför vill vi att ni åker hem efter avslutad ritt om du ej har chans till placering.

OBS! Startavgiften kommer att faktureras, inga startavgifter betalas på plats. 

Läs igenom funktionärslistan noga (se länk nedan). Vi försöker hålla antalet funktionärer nere och kommer inte ha någon cafeteria.

Nedan finner ni även en länk till den preliminära startlistan. 

OBS! Inga bilar längs Erstaviksvägen. Vägen måste vara fri för utryckningsfordon. Parkering för hästtransporter vid ridhuset. Det är trångt om parkering. Samåk gärna eller lämna bilen hemma. Om vi inte följer anvisningarna kommer vi att få tävlingsförbud. 

Vänligen respektera att stallet stänger kl 20:00 fredag. 

Lycka till!

Elsa B & Brady, SBM 2019 Foto: Lara H