I lördags avgjordes KM i hoppning 2020. Regn och rusk ute stoppade varken våra tävlingsekipage eller funktionärer. I förklassen fick vi se många stabila rundor, och hela 15 rosetter delades ut till de felfria ekipagen. Bra jobbat! I KM-klasserna var det bedömning A:0, vilket innebär tidshoppning. Det var en klurig bana som krävde en bra galopp och noggranna vägar, särskilt till kombinationen som var placerad längs med läktaren.

Snabbast felfri på ponny var Klara Oebius och Pebstar som tog hem KM-titeln på ponny. I ponnyklassen hade vi 26 startande vilket gav 7 placeringar. Långt in i klassen ledde Astrid Bolander på enda B-ponnyn i startfältet, ekipaget slutade på en 3:e plats. På 2:a plats kom Sara Hesselmark på ponnyn Sam. Stort grattis till alla pristagare i klassen!

I KM på stor häst var det två placerade. Båda placeringarna gick till ryttare som tävlade på verksamhetens hästar. KM-segrare blev Stephenie Johansen Sangberg med Naomi och på 2:a plats kom Clara Danielsson med Emiro. Grattis till er! Även vår instruktör Sofie Johansson med Carrera var felfri, men tiden räckte inte till placering.

Se nedan för fullständigt resultat. Tack alla för en fin genomförd tävling! Nu hoppas vi att inte Covid-19 sätter stopp för Compass Trophy #8, 12/12.