Vilken fantastisk dag vi har haft! Dagens final i Compass Trophy bjöd på en spännande tidshoppning, med många felfria rundor. Detta trots att flera ekipage valde de snävaste vägarna över banans tittiga karaktärshinder. En efter en svävande de över bland annat graffitihindret, muren och julhindret. Imponerande! Vann dagens omgång gjorde Amanda Ruzic/Brownie, grattis! Vi säger även grattis till Alma/Rocky som vann Compass Trophy 2014 med hela 30 poäng! Fullständiga resultat läggs ut inom kort.

Efter finalen var var det dags för USEK’s årliga julshow. Vi fick njuta av ett gästspel av Pegasus, heja på CSRK’s och DRS’s duktiga representanter när de möttes i en tuff gymkhana och det hela avslutades med luciatåg till häst dagen till ära.

Systrarna Rudin vann priset för bästa klädsel, en ängel och en julgran till häst. Annika Hellberg utsågs till årets inackordering. Marco hade röstats fram till årets dressyrstjärna och Jack utsågs till årets hopphäst och årets klippa. Fina hästar!

Tack Caroline Eriksson för alla härliga bilder, en dag att minnas.

Vi på stall Compass önskar er alla en fortsatt fin Lucia!

Amanda_Brownie2 Ärevarv_Alma Alexia_Murphy Klara_Pax Jennifer_Wilma Filippa_Minos Lovisa_Zac  Ylva_Gazini Ängeln_NimbuzPegasusPristagare