Nu är det snart dags för Hopp mot Cancer Challenge (HMCC), 10/9. Detta är den tredje deltävlingen, den fjärde och sista deltävlingen i år sker 1/10. Ni kan även läsa mer om tävlingen HÄR (klicka!). 
Vi hoppinstruktörer har tillsammans tagit ut vilka ekipage som kommer att starta den tredje kvaltävlingen, ni som är berörda ska ha fått ett mail via Sportadmin om detta (hittar ni inte mailet, kolla ”skäpposten” el hör av er till Maria (klicka!). Ni ansvarar själva för att anmäla er i TDB, anmälan går ut redan imorgon tisdag 30/8 kl 18:00.  För att kunna starta krävs Grönt Kort. Ni som ännu inte har Grönt Kort kommer att få möjlighet att ta det under höstterminen. Datum kommer att meddelas här på hemsidan.
ALLA CSRK-ekipage måste ställa upp som funktionärer under tävlingsdagen. Vi behöver många funktionärer för att kunna genomföra HMCC. Därför måste även minst en vän/förälder till dig som tävlar också ställa upp. Om ni inte har möjlighet att ställa upp som funktionärer denna gång kan eleven heller inte tävla och platsen går vidare till nästa elev på tur. Vi mailar ut ett funktionärsschema senare i veckan. Självklart får även du som inte tävlar, samt dina föräldrar/vänner, ställa upp som funktionärer. Gör din funktionärsanmälan HÄR (klicka!). 
Fredag 9/9 samlas alla ryttare, hjälpsamma föräldrar och CSRK:are kl 17:30 för att bygga banan och förbereda inför tävlingen. All hjälp är välkommen! 
 
Till våra tävlingar Hopp mot Cancer 10/9 och 1/10 behöver vi prissponsorer. Hör av er om ni har priser att skänka och dra gärna i era kontakter. Behöver inte vara hästrelaterade saker. Vi har fina tygpåsar från Ung Cancer att ge pristagarna, men tyvärr ont om saker att fylla dem med.
Placerade hemmaekipage HMCC 2015 Foto: C. Naumburg

Placerade hemmaekipage HMCC 2015 Foto: C. Naumburg