På länken nedan finner ni körschemat för HMCC 3/10. Läs igenom noga, du kan stå uppsatt på flera poster. Som vanligt behöver bakverk till cafeterian. Meddela Susann (klicka!),vad du bakar. Vi behöver även fler hederspriser, det behöver inte vara hästrelaterade priser. Hör av er till Maria (klicka!) om ni har priser att skänka.

Alla som ska tävla samt övriga hjälpsamma samlas fredag (2/10) kl 17:30 för att göra anläggningen fin inför finalen. kl 18:30 bygger vi banan i ridhuset.
Vi behöver vara fler funktionärer för att kunna byta av varandra så att arbetspassen inte blir så tunga. Hör av er till Maria om fler än en förälder i er familj kan ställa upp. Det är också viktigt att du som förälder går igenom funktionärsschemat med ditt barn så att hen vet var och när hon ska vara på plats samt vad som förväntas av hen. Om du får förhinder måste du själv hitta en ersättare. Du kan heller inte lämna din funktionärspost innan det har kommit en avbytare. Vi måste ha funktionärer på plast på varje post under hela tävlingsdagen, detta är allas ansvar. Visa hänsyn och kom i tid!