Nu börjar det dra ihop sig inför årets första omgång av Hopp mot cancer challenge, HMCC (klicka!).
Vi har hela 144 (!) anmälda ekipage i TDB, roligt! Första start kl 9:00.

Calvin Klein (klicka!) sponsrar med hederspriser till första klassen, EA Hästsport (klicka!) till andra klassen och AGRIA (klicka!) sponsrar dagens sista klass. EA Hästsport (klicka!) kommer även att ha försäljning under dagen till förmån för Ung Cancer (klicka!), så glöm inte plånboken! Urban Deli (klicka!) är cateringsponsor även i år.

Ryttarmeddelande och startlistor publiceras HÄR (KLICKA!) senast söndag 10/4.

Ni finner länken till körschemat för funktionärerna (HMCC 16/4) nedan.
Observera att du kan stå uppskriven på FLERA poster under dagen. Du som förälder måste noga stämma av med ditt barn att hen är på rätt plats vid rätt tillfälle. För att kunna arrangera en tävling som är riktigt P R E M I U M måste vi ALLA hjälpas åt, ALLA funktionärsposter är viktiga och måste vara bemannade under HELA tävlingsdagen. Om du inte kan ställa upp som funktionär måste du ordna med en lämplig ersättare och meddela mig vem det är. 
Återkom gärna med feedback om några kontaktuppgifter i körschemat är felaktiga.

Fredag (15/4) kväll kl 18:00-20:00 samlas vi för att bygga banan i ridhuset samt städa anläggningen så att den är i topptrim inför HMCC. ALLA tävlande måste hjälpa till.Om du inte har möjlighet att närvara skulle vi uppskatta om du istället bakade till cafeterian. Meddela mig det i så fall. Tack för att ni ställer upp i någon form!
 
Observera att du som har utrustning i omklädningsrummen måste ta hem dessa senast torsdag kväll  (14/4). Därefter flyttar sekretariat/prisbod in i dessa rum, och det kommer inte gå att komma in i skåpen. 

Nästa HMCC rids 14/5. Vi återkommer inom kort med vilka ekipage som kommer få starta då. Om du inte kan rida då får du gärna meddela Maria via mail (klicka!).

Nu kör vi, FUCK CANCER!

HMCC Körschema 160416 ver 2.0 (klicka!)

HMCC150418_bangång