Nu börjar det dra ihop sig inför årets andra omgång av Hopp mot cancer challenge, HMCC (klicka!) som arrangeras i samarbete med Upplands Motor (klicka!). Vi har hela 185 (!) anmälda ekipage i TDB, det är REKORD för oss! Det om något är ett tecken på att vi genomför en riktig PREMIUM tävling. Första start kl 9:00.

Hööks Sickla (klicka!) sponsrar med hederspriser till första klassen, Rejlers (klicka!) till andra klassen och AGRIA (klicka!) sponsrar dagens sista klass även denna gång. Som om detta inte var nog kommer vi lotta ut hederspriser till placerade ungponnier från Davida (klicka!) under tävlingsdagen. Davida (klicka!) kommer även att ha försäljning på plats under dagen. EA Hästsport (klicka!) kommer tyvärr inte kunna vara på plats denna gång, men det går att beställa allt du behöver i deras webbshop. Ange gärna rabattkod: ”Sunnyside”. Urban Deli (klicka!) är cateringsponsor även i år. MASAB (klicka!) bidrar med funktionärsmat och en läktare som installeras på fredag. Utan alla våra samarbetspartners skulle det inte vara möjligt att genomföra HMCC på det vis vi vill. Tack för att ni ställer upp!

Ryttarmeddelande och startlistor finner du HÄR (klicka!). 

Ni finner länken till körschemat för funktionärerna (HMCC 14/5) nedan. Jag har gjort mitt yttersta för att tillgodose alla önskemål men ber er ha överseende med att det är en utmaning. Men spontant känns det som om vi kommer vara ett starkt team på plats.
Observera att du kan stå uppskriven på FLERA poster under dagen. Du som förälder måste noga stämma av med ditt barn att hen är på rätt plats vid rätt tillfälle. För att kunna arrangera en tävling som är riktigt P R E M I U M måste vi ALLA hjälpas åt, ALLA funktionärsposter är viktiga och måste vara bemannade under HELA tävlingsdagen. Om du inte kan ställa upp som funktionär måste du ordna med en lämplig ersättare och meddela mig vem det är. 
Återkom gärna med feedback om några kontaktuppgifter i körschemat är felaktiga.

Fredag (13/5) kväll kl 18:00-20:00 samlas vi för att bygga banan i ridhuset samt städa anläggningen så att den är i topptrim inför HMCC. ALLA tävlande måste hjälpa till. Om du inte har möjlighet att närvara skulle vi uppskatta om du istället bakade till cafeterian. Meddela mig det i så fall. Tack för att ni ställer upp i någon form!
 

Nästa HMCC rids 10/9. Terminens sista Compass Tophy rids på nationaldagen, 6/6.

Nu kör vi, FUCK CANCER!

Varma hälsningar Maria Sundin, stolt tävlingsledare HMCC 2016

HMCC Körschema 160514 ver.2.0 (klicka!) OBS! UPPDATERAD 150513

CSRK arrangerar HMCC 2016 i samarbete med Upplands Motor!

CSRK arrangerar HMCC 2016 i samarbete med Upplands Motor.