Den 11 maj 2019 arrangerar CSRK tävlingen ”Drömponnyn” för andra året i rad och tanken är att överskottet också i år ska gå till en riktig drömponny för ridskolan. Alla som tävlar bidrar också till organisationen Ung Cancer genom att 20 kronor av anmälningsavgiften går till Ung Cancer.

Vi samlade under ”Drömponnyn” förra året in ungefär 75 000 kr och nådde en bra bit mot målet 150 000 kr. Med över 240 starter i år räknar vi med en riktigt framgångsrik tävling. CSRK kommer efter årets tävling därför att köpa in en drömponny. Eller kanske två om årets tävling går riktigt bra!

Men vad är en drömponny? Vi tror att det finns många definitioner. För att få lite hjälp på traven behöver vi din åsikt. Vad är en drömponny för dig? Är det den som hoppar härliga språng, den med vackra ögon eller kanske den som är gosigast i boxen? Kanske finns din drömponny redan i stallet. För du vet väl att alla ponnyer och hästar på ridskolan ägs av föreningen, av dig som är medlem.

Mejla gärna din definition på vad en drömponny är till dromponnyn@stallcompass.se 

Bland alla som är med och beskriver sin drömponny kommer vi att lotta ut en privatlektion för någon av våra duktiga instruktörer – på din drömponny såklart!


Usek kommer att få ta del av alla förslag och välja ut den beskrivning av en drömponny som de tycker är bäst. För att de ska kunna göra en så rättvis bedömning som möjligt kommer de endast få ta del av beskrivningarna men inte vem avsändaren är.

Vi ses väl på lördag?