Grattis till Alva Birging/Kidden som vann andra omgången av Compass Trophy 2015. Under dagen hade vi rekordmånga starter (47st!!), men tack vare alla funktionärer och att ekipagen kom i tid till collecting ring så klarade vi tidsschemat utan problem.

Det var många som debuterade på en högre höjd, men det hade man aldrig kunnat tro om man inte hade vetat om det. Med en självklarhet hos ryttarna och avspända hästar tog sig ekipagen över banans 11 hinder. Det ser mycket lovande ut för DRS och CSRK’s ekipage inför Hopp mot cancer Challenge (första deltävlingen 18/4)!

Men den största framgången tycker jag ändå är glädjen jag ser bland er alla på läktaren. Hur ni stöttar och pushar varandra, i såväl motgång som framgång. Ska man ha långsiktig framgång måste det vara glädjen som styr. Har man inte kul kommer man inte att fortsätta. Utan glädje blir man inte hängiven och utan hängivenhet får man ingen framgång.

Resultaten från CT #2 samt poängställningen finner du på länken nedan. OBS! Korrigering: 34 startande i bedömning 2 faser ger 9 placerade. Det gör att Sofia Ström/Rocky tog den sista placeringen. Du är välkommen att hämta ut din rosett. Grattis!

CT Resultat 2015

Alva B & Kidden, 1:a CT#2

Alva B & Kidden, 1:a CT#2

Wilma K/Ettan 2:a & Isabella T/Zac 3:a CT#2

Wilma K/Ettan 2:a & Isabella T/Zac 3:a CT#2