Vill du bli en bättre ryttare? Nu har du som är medlem i CSRK chansen att börja fysträna för Moa Grödinger som är anställd hos oss.
”2013-2015 utbildade jag mig till fystränare vid Bosöns Idrottsfolkhögskola (idrottens tränarlinje) som är riksidrottsförbundets utbildningscentrum. 2017 vidareutbildade jag mig till Personlig Tränare via ELEIKO.
Jag har sedan dess jobbat med Ridsportsförbundet och deras talangprojekt på Nivå 3 samt ATG Hopp och Talang, där har jag stöttat med kostföreläsningar, fystester och fysträning för ryttare. Jag har även jobbat som Personlig Tränare på Sats. ” – Moa Grödinger
När? Måndagar kl 16:00
Jämna veckor onsdagar kl 16:00
Udda veckor lördagar kl 14:00
Var? Samling vid whiteboard tavlan i stallet ombytta och klara.
Kostnad? Ingår i TUK avgiften, 100:-/pass för övriga (faktureras). Ingen föranmälan behövs. Du kan vara med enstaka tillfällen eller alla.
Alla är välkomna!