Till helgen är det dags för klubbens stora tävlingshelg med ca120 starter på lördag och 300 starter på söndag. Det är fantastiskt att vår klubb lyckas skapa så attraktiva tävlingar för både ponny och häst!

Nu behöver vi DIG!

Vi samlas på fredag em för att förbereda allting inför tävlingen. Kl 18:00 samlas alla tävlande och andra frivilliga för att bygga banan. Missa heller inte USEK’s grillning kl 19:30 (klicka!)!

Vi lottar ut 2×2 biljetter till Sweden International Horse Show, skänkta av Agria, till er som ställer upp som funktionärer. Tack Agria!

HMCC Körschema 150509 (klicka!) OBS! Läs igenom noga, du kan stå med på flera poster!

HMCC Körschema 150510 (klicka!) OBS! Läs igenom noga, du kan stå med på flera poster!

Står du inte med på någon post? Vi söker tre assistenter till vår tävlingsveterinär söndag kl 11:00-15:00. Anmäl dig till Maria Sundin (klicka!).

Första start kl 9:00 båda dagarna. Se Körschema för vilken tid du behöver vara på plats. Vi beräknar att vi är klara med tävlingen ca kl 15:00 lördag. Då bygger vi om banan inför söndagen. Söndag är vi klara med tävlingen ca 18:00. Alla funktionärer hjälper till att bygga undan banan. Därefter behöver vi flera frivilliga som hjälper till att återställa anläggningen och städa undan.

IMG_3537logo_Agria