Kom ihåg att träna med hjärnan, tävla med hjärtat! 

Nu är det äntligen dags för säsongens första omgång av Compass Trophy. Härligt att tävlingssäsongen är igång. Eftersom det är i början på säsongen är det viktigt att inte starta en för hög klass. Det är nu vi skapar en bra grund för kommande tävlingar. Förhoppningsvis har vi en lång och lustfylld tävlingssäsong framför oss! Vi vill ge så väl ryttare som hästar en ”bra känsla” första tävlingen för året. Kom ihåg att det tyvärr är lättare att bryta ned ett förtroende än att bygga upp ett förtroende tillsammans med din häst.

Samling kl 8:30 för att bygga banan, därefter bangång. Första start beräknad till kl 9:30. Fem ekipage på banan samtidigt. Ca 5 minuters paus mellan varje grupp för gemensam framridning (gruppvis). Framhoppning sker gemensamt för hela gruppen på hinder nr 1 & 2. I direkt anslutning till din start erbjuds du även att ta ytterligare ett språng på hinder nr 1. Tänk på att framhoppning är uppvärmning inte träning. Startavgiften (jämna pengar) ska vara betald före första start, glöm inte att ange vilken bedömning du önskar rida. Detta görs i det ’‘flygande sekretariatet’’. Till prisutdelning vill vi ha de sex främst placerade till häst och övriga placerade till fots.

Som vanligt mockar alla tävlingsryttare till sin häst och vi hjälps alla till att hålla rent och snyggt i stallet.  Lycka till!

På länkarna nedan finner du en preliminär startlista samt funktionärslista. OBS! Läs igenom noga för att se om du har blivit tilldelad en funktionärspost. Viktigt att alla funktionärer är på anvisad plats vid rätt tidpunkt. Vi behöver även bakverk till cafeterian. Meddela ceciliawendt@telia.com vad ni bakar. Tack för att ni ställer upp!

CT Uppdaterad startlista 14 feb

CT Uppdaterad funktionärslista 14 feb

Felicia och Ettan. Fotograf: Pia.

Felicia och Ettan.
Fotograf: Pia.