CSRK, Compass Sportryttarklubb i Stockholm, söker utbildad instruktör med dressyrintresse för 6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning, 50-100% efter ök.

CSRK är en ideell förening, ridskola och tävlingsklubb som i samarbete med Nacka kommun ansvarar för verksamheten vid den moderna anläggningen ”Stall Compass”, i Erstavik, Nacka, Stockholm.

 

Vi har en mycket populär ridskola med lektionsverksamhet för ca 150 stycken elever mellan ca 10 och 18 år, från nybörjare till elever som tävlar på hög nivå i hoppning. Vi har även ett Talangutvecklingskoncept där elever har möjlighet att tävla externt på våra duktiga ponnyer och hästar. Nästan alla våra elever rider hos oss 2 dagar per vecka eller mer. Vi har också ett litet antal inackorderingar som ägs av ungdomar som tidigare ridit på ridskolan och är aktiva i klubben.

 

Vårt personalteam består av totalt 7 personer, varav tre pedagoger på heltid. Det finns även ett stort ideellt engagemang i klubben, inte minst i samband med vårt externa tävlingskoncept Hopp mot Cancer där en stor del av intäkterna gått till Ung Cancer. Vi har flertalet klubbtävlingar, t ex Compass Trophy som går över hela året.

I tjänsten ingår bl.a. att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman, stalltjänst, och vidareutbildning och beridning av ponnyer och skolhästar. Då vi primärt har ponnyer idag kan du inte vara större än att du kan rida ponny.

Vi söker dig som är glad och positiv,  gillar att arbeta i team och är nytänkande. Du har en god pedagogisk förmåga och framförallt ett stort engagemang för ditt arbete och dina elever. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och erfarenhet. Du har gärna ett intresse för dressyr då vi redan har stark kompetens på hoppsidan.

Tjänsten är på 50-100% beroende på ök  med marknadsmässig lön och bra förmåner. Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och arbetar för en trygg och härlig miljö för såväl hästar som människor. Tillträde 1/3 2018 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 16/2 2018

Välkommen med din ansökan (inklusive meritförteckning och foto) per mejl till verksamhetschef: ulrika.keef@gmail.com

Frågor: Verksamhetschef Ulrika Keef 070-222 89 88