CSRK, Compass Sportryttarklubb i Stockholm, söker dressyrinriktad verksamhetschef! 

 

CSRK är en ideell förening, ridskola och tävlingsklubb som i samarbete med Nacka kommun ansvarar för verksamheten vid den moderna anläggningen ”Stall Compass”, i Erstavik, Nacka, Stockholm.

 

Vi har en mycket populär ridskola med lektionsverksamhet för ca 150 stycken elever mellan ca 10 och 18 år, från nybörjare till elever som tävlar på hög nivå. Vi har även ett Talangutvecklingskoncept där elever har möjlighet att tävla externt på våra duktiga ponnyer och hästar. Nästan alla våra elever rider hos oss 2 dagar per vecka eller mer. Vi har också ett litet antal inackorderingar som ägs av ungdomar som tidigare ridit på ridskolan och är aktiva i klubben.

 

Vårt personalteam består av totalt 7 personer, varav tre pedagoger på heltid. Det finns även ett stort ideellt engagemang i klubben, inte minst i samband med vårt externa tävlingskoncept Hopp mot Cancer där en stor del av intäkterna går till Ung Cancer. Vi har flertalet klubbtävlingar, t ex Compass Trophy som går över hela året.

 

Tjänsten som verksamhetschef fungerar som en VD som rapporterar till styrelsen och har övergripande ansvar för personalledning, fullt budgetansvar och ansvar för den dagliga driften tillsammans med teamet.

 

Vi söker dig som vill driva och utveckla CSRK’s verksamhet tillsammans med styrelse, medarbetare och kommun: ridskolan och stallet. I tjänsten ingår viss undervisning, några timmar per vecka. Tyngdpunkten ligger på ungdomar med flera års ridvana.

 

 

 

 

 

Är du den person vi söker?

 

  • Hästkunnig –hästarnas och ponnyernas hälsa och välmående kommer först för CSRK!

 

  • Dressyrinriktad! Vi har fin kompetens idag på både hopp- och dressyrsidan (och ett stort hoppintresse i klubben!) så du kan givetvis vara aktiv inom bägge discipliner, men vi kräver dressyrkunskaper.

 

  • En tydlig och organiserad ledare med god erfarenhet av personalledning och administration.

 

  • Utvecklingsorienterad, arbetar med teamet, klubben och kommunenför framtiden och eventuell expansion. Vi har en gigantisk kö till ridskolan!

 

  • God kommunikatör och extrovert, bemöter vår målgrupp och alla externa kontakter på ett professionellt sätt.

 

  • Pedagogisk utbildning och/eller relevant erfarenhet av undervisning.

 

  • En mycket god förebild för ungdomarna och medarbetarna, älskar att vara ute bland ungdomarna och ha kontoret i stallet!

 

Tjänsten är på heltid, fast anställning med marknadsmässig lön och bra förmåner. Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och arbetar för en trygg och härlig miljö för såväl hästar som människor. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan (inklusive meritförteckning, foto samt löneanspråk) per mejl till:

Ordförande CSRK Åsa Ragnar asaragnar@gmail.com

 

Alternativt per post:

CSRK, c/o Ordf Åsa Ragnar, Knopvägen 5, 13344 Saltsjöbaden

 

Dock vill vi ha din ansökan senast den 25 september 2017.

 

Frågor?

Ordförande Åsa Ragnar 070 884 34 94

avgående Verksamhetschef Claudia Göth 070 989 00 02

TF Verksamhetschef Sara Sjögren 070 303 12 34