Samling kl 8:00 för att bygga banan, därefter bangång. Första start beräknad till kl 9:00. Startavgiften (OBS! Betala gärna med kort) ska vara betald före första start i cafeterian. Endast unghästar/ungponnier startar avd B, övriga rider bedömning A:0 (tidshoppning).

Framridning och framhoppning på utebanan om vädret tillåter. Tänk på att framhoppning är uppvärmning, inte träning. Två ekipage inne på banan samtidigt. Skulle utebanan vara frusen sker framridning och framhoppning i ridhuset i grupper om 5 ekipage. Framskrittning på erstaviksvägen.

Alla prisutdelningar sker efter dagens sista start. Till prisutdelning vill vi ha de sex främst placerade till häst och övriga placerade till fots. Som vanligt mockar alla tävlingsryttare till sin häst och vi hjälps alla till att hålla rent och snyggt i stallet. Lycka till!

Se nedan för funktionärslistan. Obs! Läs igenom noga då du kan stå uppskriven på flera poster under dagen. Om du inte står uppskriven på någon post får du gärna baka till cafeterian.

CT#6 Funktionärslista 12dec (KLICKA!)

CT#6 Preliminär startlista 12dec (KLICKA!)

Alma I & Rocky Totalsegrare Compass Trophy 2014

Alma I & Rocky Totalsegrare Compass Trophy 2014