Stort grattis till Amanda Barvaeus och c-ponnyn Precious Dawn som tog hem segern i Compass Trophy #7! På andra plats kom Julia Levin/Mr J och på tredje plats kom Elsa Struelens/Bailey, bra jobbat! Som vanligt fick de tre främst placerade presentkort på Hööks, skänkta av CSRK. Den här gången lottade vi även ut tre Hööks presentkort bland de felfria ekipagen i avdelning B. Dessa presentkort hade Sofia Andersson/Pebstar sponsrat med, tack för ert generösa bidrag! De lyckliga vinnarna av dessa presentkort blev Izabelh Fahlén, Tilde Staffas Wilde och Ruth Wilton.

Roligt att så många ekipage visade på god form trots att det var terminens första inomhustävling. Det är en utmaning i sig att gå från utomhus- till inomhussäsong. Som vanligt vill vi även tacka alla fantastiska funktionärer, ni gör ett fantastiskt jobb.

Elsa Högberg leder fortfarande den totala poängställningen med sina 30 poäng, tätt följd av Amanda Barvaeus med 26 poäng. Den 12/12 är det dags för årets sista Compass Trophy, men före dess ska våra klubbmästare i hoppning på ponny och häst koras på KM 21/11. På kommande tävlingar ber vi er respektera att tävlingarna rids utan publik pga Covid-19.

Amanda B/Precious Dawn, segrare CT #7.