På lördag är det dags för terminens första Compass Trophy, som vi har längtat! Segraren belönas med ett presentkort om 500 kr skänkt av Nacka Forum. Vi kommer även lotta ut ett presentkort till något av de felfria ekipagen i avdelning B.

Läs igenom funktionärslistan noga då du kan stå uppskriven på flera poster. Vi vill gärna ha hembakat till cafeterian. Maila Susann (klicka!) vad du tar med! Glöm inte att betala startavgiften i cafeterian före första start. Du anger även om du önskar rida avd A (bedömning Två faser A:0/A:0) el avd B (bedömning A). Preliminär startlista publiceras senast torsdag kväll.

Alla ryttare mockar åt sin ponny och vi hjälps naturligtvis åt att hålla stallet sopat och snyggt under dagen. Kl 8:15 samlas vi för att bygga banan tillsammans, denna gång sker tävlingen på utebanan. Första start kl 9:30. Framhoppning och framridning i ridhuset.

De sex främsta ekipagen är välkomna in till häst på prisutdelningen. Övriga pristagare till fots. Vi ser fram emot en trevlig tävlingsdag och beräknar vara klara ca kl 12:30.

CT Funktionärslista 16 sep (klicka!)