Ännu en fin omgång av Compass Trophy #3 avgjordes i helgen. Hedvig Kinnunen och Bailey startade först och ledde länge avdelning A, men till sist tog Elsa Högberg med snabba Musse hem segern. Hedvig och Bailey slutade på en andraplats och Evelina Sund, med före detta verksamhetsponnyn River, tog hem tredjeplatsen. Stort grattis till er, ni har presentkort på Hööks att hämta på kontoret. Vi lottade även ut hederspriser från Hööks till tre felfria ekipage i avdelning B. Julia A, Lova D och Elsa L vann utlottningen, grattis! Stort tack alla funktionärer för en stark insats! Glöm inte att kontakta vår duktiga fotograf Caroline Kinnunen, caroline.kinnunen@hotmail.com, om ni är intresserade av bilder från tävlingsdagen.

Vi tackar också Hööks i Sickla som sponsrade med fina hederspriser och kommer att göra det till alla årets deltävlingar, vilket vi naturligtvis är oerhört tacksamma över. 

Se nedan för fullständigt resultat. Placerade ekipage har rosett och hederspris att hämta ut på kontoret, om ni inte redan gjort det. Oplacerade felfria ekipage belönas med 2p i den totala poängställningen. Nu laddar vi om till Påskhoppet den 8:e april.

Sigrid N & Felix. Foto: Caroline K.