På lördag är det dags för Compass Trophy #2 som rids i bedömning A:0 två faser/Bed A. Kom gärna och fika med oss och heja på dina klubbkompisar! Alla ryttare samlas kl 8:30 för att gemensamt bygga fram banan i ridhuset. Framhoppningen kommer ske gruppvis i ridhuset (se startlistan). Första gruppen är välkommen in i ridhuset kl 9:10. Första start kl 9:30. Kom i tid, vi har hela 56 st starter!

Sofie hjälper alla ekipage på framhoppningen. Det kommer även att finnas möjlighet att gå banan gemensamt med Sofie så fort den är färdigställd. 

OBS! Startavgiften kommer att faktureras, inga startavgifter betalas i cafeterian. Glöm inte att ange i cafeterian vilken bedömning (A:0 två faser/Bed A) ni önskar rida. 

Läs igenom funktionärslistan noga (se länk nedan). Ni som inte blivit tilldelade en funktionärsuppgift får gärna baka till cafeterian. Meddela Cecilia vad ni bakar. 

Nedan finner ni även en länk till den preliminära startlistan. 

OBS! Inga bilar längs Erstaviksvägen. Vägen måste vara fri för utryckningsfordon. Parkering för hästtransporter vid ridhuset. Personbilar parkerar på CSRK’s utebana. Kör in på den bortre långsidan från ridhuset sett. Ok att parkera under bron om utebanan är full. Det är ont om parkering. Samåk gärna eller ta cykeln/tåget så vi håller antalet bilar nere. Om vi inte följer anvisningarna kommer vi att få tävlingsförbud. 

Framridning på Drevinges utebana. Ingen framridning på CSRK’s utebana. 

Vänligen respektera att stallet stänger kl 20:00 på fredag för att hästarna ska få lugn och ro.