Som ni säkert redan har lagt märke till så har vi en hel del nya ponnyer i stallet. Här kommer en kort presentation.

Chorley, D-ponny, 9 år (skäck). Imp. Polen. Chorley har gått i verksamhet tidigare och är snäll i all hantering. Älskar att hoppa men är pigg och positiv i alla discipliner. Har tävlat i hoppning tom LB.

Don Pedro, D-ponny, 11 år (skäck). Hyrs av Stall Karlshem. Don Pedro är en vänlig lite kraftigare herre som har en bra egen motor och fin mun i ridningen. Snäll i all hantering och gillar full fart i skogen.

Dreamer, D-ponny, 6 år (brun). Imp. Irland. Dreamer har tävlat i hoppning tom LB och har redan varit ute med en av våra elever och tävlat felfritt på en Pay & Jump. Han hoppar alla typer utav hinder och är framåt och orädd. Snäll i all hantering.

Eddie, D-ponny, 5 år (skimmelskäck). Imp. Irland. Eddie är en lugn och trygg herre som är snäll i all hantering. Eddie har en ovanlig färg och mycket hovskägg, vilket gör honom lätt att känna igen.

Onyx, D-ponny, 7 år (skimmel). Imp. Polen. Onyks är en ponny med mycket energi som behöver rastas för att komma till ro. Han är känslig och vaken och kräver än så länge en rutinerad ryttare, men har lär sig snabbt. Onyks har redan varit ute och tävlat felfritt på Pay & Jump med en av våra elever. Onyks har tysk stam, och hans pappa var ett år rankad som bästa hopponny i Tyskland.

Sofie J & Chorley

Sofie J & Chorley

Pauline G & Don Pedro

Pauline G & Don Pedro

Siri Ö & Dreamer

Siri Ö & Dreamer

Eddie

Eddie

Emma L & Onyx

Emma L & Onyx