Stallet är tvättat, nymålat och vi har lagt in nytt underlag i ridhuset. Hästar och personal är utvilade och redo för att terminen sätter igång idag den 12/8.

Under terminen blir vi glada om ni alltid avbokar er lektion på avbokning@stallcompass.se om ni får förhinder. Det underlättar för oss att planera hästarnas arbete. TUK elever har ingen möjlighet att ta igen missade pass el byta pass med varandra. 

Vänlig påminnelse inför terminstarten,

Har ni varit på ridläger el vistats i annat stall under sommaren ber vi er att ha väl rengjord ridutrustning, el helst dubbla för att undvika ev smittspridning mellan stallar.

Till sist, vi är mycket glada att så många barn och ungdomar vill rida på Compass, men det innebär att det är ett pussel om man vill byta dag el grupp. Det behövs uppsägningar för att det ska bli lediga platser. Ber om förståelse för att vi gör allt vad vi kan för att tillgodose allas önskemål men alternativen är begränsade. 
Tävlingsplaneringen och ev hästbyten kommer att meddelas när terminen är igång och vi vet att alla hästar är friska och mår bra.

Följ oss gärna på instagram, där finner ni alla aktiviteter och annat kul som händer på Compass!

@compass_srk & ungdomssektion.csrk

Ni hittar ytterligare information gällande HT 2024 under fliken ”Ridskolan/Terminsplanering”.

Välkomna till höstterminen!

Joy A & Fiona. Foto: Thea A.