Som många av er har förstått så har Compass Sportryttarklubb inlett ett samarbete med Ung Cancer.
Samarbetet startade genom att många i stallet är drabbade av cancer. Det spelar ingen roll om det är vi själva eller en anhörig som går igenom denna tuffa sjukdom. Cancern är ändå ett ganska stort ämne, det pratas om och är tyvärr en sjukdom som drabbar många. Eftersom att det är många som är drabbade av cancer så tänkte vi att vi kanske skulle kunna komma på något sätt att få en gemenskap ”genom” den. Då kläcktes idén om ett hinder. Ett hinder som man kan få hoppa över för att få kämpa mot cancern.

Vi valde då att inleda ett samarbete med Ung Cancer. Ung Cancer är en förening som riktar sig till unga vuxna för att stödja deras resa genom cancern. Läs mer på Ungcancer.se

Vi har tillsammans med Ung Cancer tagit fram ett hinder som är inspirerat av Ung Cancers igenkända ”Fuck Cancer” armband. Tanken är att alla ska kunna beställa ett Ung Cancer hinder och det ska vara det viktigaste hindret i alla klubbars hinderparker. Men för att det ska kunna stå i vår hinderpark och inspirera andra så behöver vi all hjälp vi kan få!

Hindret kommer kosta cirka 20.000 – 25.000 kr att tillverka. 10.000 av de pengarna kommer att oavkortat gå till Ung Cancer. Resten går till hindertillverkaren Gullmyra Hinder. Det är de 10.000 Ungdomssektionen har i uppdrag att få in.

En av våra idéer är att alla ska få vara med och sponsra. Familjer, företag mm är mer än välkomna med bidrag.
Men vi vill att alla våra fantastiska sponsorer ska få synas och därför har vi tänkt att göra en form av ”sponsortavla”. Där kommer vi att sätta skyltar med de namn som har sponsrat till hindret.

Tanken är att du/din familj/företag skänker ett bidrag på 400 kr. Av de 400 kr kommer 50 kr att gå till att tillverka skyltarna. Med andra ord kommer 350 kr oavkortat gå till Ung Cancer.

Om 10 personer/familjer/företag göra det blir det 3500 kr som oavkortat går till Ung Cancer och som gör det möjligt att vi ska göra denna stora kampanj.

Om det är så att du vill vara med och sponsra så betalar du in ett belopp på 400 kr eller mer på ungdomssektionens  bankgiro 180-3014, skriv det namn som ska stå på skylten. Märk det även med ”Ung Cancer”.

När vi har fått in minst 10 bidrag kommer vi att beställa hem sponsorskyltarna och sätta upp de på en tavla som kommer att hänga i Cafeterian.

Vi utmanar er, vilka vill bli årets viktigaste sponsorer? / CSRK ́S Ungdomssektion Hopphinder_3D_UC