Klicka på länkarna nedan för att ta del av informationen gällande lördagens tävling. OBS! Läs igenom funktionärslistan noga då du kan stå uppskriven på flera poster. Om du inte står med uppskattar vi om du har möjlighet att baka till cafeterian. Maila Susann (klicka!) vad du bakar. Glöm inte att betala startavgiften i cafeterian samt meddela vilken bedömning (avd b eller två faser) du önskar rida före första start.

Alla ryttare mockar åt sin ponny och vi hjälps naturligtvis åt att hålla stallet sopat och snyggt under dagen. Kl 8:00 samlas vi för att bygga banan tillsammans. Första start kl 9:00. Eftersom det inte går att rida fram på utebanan kommer vi att ha tävlingen på en förkortad bana (22x40m ca) i ridhuset, och framhoppning med ett kryss och ett rättuppstående hinder på resterande del (22x20m ca). OBS! Det är endast tillåtet att rida i vänster varv på framhoppningen. Tre ekipage på framhoppningen och två ekipage på banan åt gången. Varje ekipage erbjuds hoppa ett språng på hinder nr 1 (oxer) före sin start.

De sex främsta ekipagen är välkomna in till häst på prisutdelningen. Övriga pristagare till fots. Vi ser fram emot en trevlig tävlingsdag och beräknar vara klara kl 12:00. Varmt välkomna!

CKCT Funktionärslista 20 feb (klicka!)

CKCT Prel. Startlista 20 feb (klicka!)

Isabella T & Zac 2015 Foto: Tuva R

Isabella T & Zac 2015 Foto: Tuva R