Ridskolan

Ridskolan vid Stall Compass startades 2011 av Maria Sundin och drivs sedan 2013 av Compass Sportryttarklubb. Målsättningen har från början varit att skapa en ny typ av ridskola som är steget mellan den traditionella ridskolan och att ha egen häst. Vi vänder oss i huvudsak till dig som är mellan 8 och 20 år, men verksamheten är bred med allt från nybörjare till tävlingsryttare. Vår ambition är att du ska få det stöd som du behöver för att nå just dina mål. Våra instruktörer är alla erfarna tävlingsryttare och tränare inom såväl dressyr som banhoppning.

Vi lägger stor vikt vid att hålla hög kvalitet på undervisningen. Det innebär bland annat att vi har grupper med färre elever (max 8 per grupp) och att lektionstiden är 60 minuter (45min för nybörjare). Våra lektionshästar håller en mycket hög kvalitet och de fortbildas kontinuerligt av våra instruktörer.

För att möta de elever som vill växa ytterligare med sin sport har vi dessutom utformat Talangutvecklingskonceptet (TUK) som ger dig och en utvald häst möjlighet att utvecklas som team, på träning och tävling.

Tveka inte, gör en intresseanmälan idag!

Avbokning

Avbokning av ridlektion görs till avbokning@stallcompass.se. Vi tar tacksamt emot din avbokning så att vi kan planera för hästarnas bästa. Vi läser alla avbokningar men inga frågor kan ställas via den mailadressen, dvs vi svarar el bekräftar inte din avbokning.