Vi i styrelsen

DSC_0337
Åsa Ragnar, ordförande
e-post: asaragnar@gmail.com
sms: 0708-843494
Kom till Stall Compass i oktober 2011 då ridskolan öppnade och min dotter Ella började rida här. Var en av initiativtagarna till att bilda föreningen 2012/2013.
Hästvana: Tillbringade hela min uppväxt i stallet och började rida igen 2009. Är numera engagerad groom och sponsor till Ella och hennes häst Åskar (Thunder Sent). I sällsynta fall kan man se mig på hästryggen men oftast hittar man mig med en grep eller en trailer.

Funktion/roll: Har varit vice ordförande sedan starten av föreningen och ordförande sedan oktober 2015. Jag har också arbetat med Tävlingssektionen sedan vi drog igång tävlingsverksamheten och varit mycket engagerad i samarbetet med Ung Cancer såväl här hos oss som i Falsterbo. Nu hanterar jag relationen till våra intressenter, Nacka kommun och Ridsportförbundet samt ansvarar även till viss del för anläggningsfrågorna.

Sara i CSRKs styrelse
Sara Sjögren, vice ordförande
e-post: sarasalt@gmail.com
sms: 070-3031234På Compass sedan 2014. Min dotter Engla rider i klubben och äger Marco Polo samt den yngre connemara-ponnyn Billy.

Hästvana: Aktiv ryttare.

Funktion/roll: Vice ordförande, ansvarar bland annat för kommunikationen med vår kö till ridskolan samt sponsring till CSRK. Prata med mig om du har något tips på företag som kanske vill sponsra klubben!

Hasse Strandberg i CSRKs styrelse
Hasse Strandberg, kassör
e-post: hjgstrandberg@gmail.comKom till Compass 2012 då min dotter Klara började TUKa (just nu med Pebstar).
Ses ofta med familjens ”boarder collie-blandras” Neo. Blandar ridintresset med mina andra barns intressen som är utförsåkning och segling.

Hästvana: Begränsad till viss gotlandsruss-ridning som ung, viss uppsittning på stor häst i samband med militärtjänst samt islandshästridning i fjällvärlden. Dock väldigt intresserad av ridsport och en mycket erfaren läktarryttare…Funktion/roll: Ledamot sedan 2016. Arbetar bl a med ekonomi och tävlingar.

 Susann Kinberg i CSRKs styrelse

Susann Kinberg, sekreterare
e-post: susann.kinberg@gmail.com

Jag kom till Compass då min dotter Sara började rida på ridskolan i januari 2012. Sedan 2014 rider hon i TUK-grupp. Jag är aktiv i CSRK:s café och har så varit i många år.

Hästvana: Jag red på ridskola i unga år – ridskola varje vecka och ridläger varje sommar. Numera är det mest mingel på stallbacken, ibland blir det en ridtur på islandshästar med familjen i Skåne.

Funktion/roll: Ledamot sedan 2016. Är styrelsens sekreterare och syns i caféet vid små som stora tävlingar.

 Hasse Åström i CSRKs styrelse

Hasse Åström, ledamot
e-post: hasse.astrom@hotmail.com

Kom till Compass 2014 då min dotter Klara började TUK:a (Naomi för tillfället). Ses ofta med familjens Jakt-Golden ”Eila”. Sommargotlänning som åker mycket skidor – Vasaloppet eller utför.

Hästvana: Ridit stor häst på familjeridläger emellanåt och en del islänning. Red lite ponny i unga år innan fotbollen tog över. Mycket erfaren läktarryttare…

Funktion/roll: Ledamot sedan 2016. Arbetar med diverse projekt såsom läktare, tidtagningsutrustning mm. Ofta banchef på våra tävlingar.

Pia i CSRKs styrelse 

Pia Wåreus, suppleant
e-post: pia@watz-sweden.se

Min dotter Felicia började rida på ridskolan 2012 och hon rider i TUK-grupp sedan 2014. Ofta med i stallet tillsammans med vår jaktlabrador Thelma, som jag tränar/tävlar i jaktlydnad.

Hästvana: Var aktiv ryttare med egen dressyrhäst, fram till vi fick barn.

Funktion/roll: Suppleant sedan 2016, arbetar bl.a. med administration, stöd & bidrag.

 Linda i CSRKs styrelse

Linda Hörnqvist, suppleant
e-post: linda_hornqvist@hotmail.com

Jag kom till Compass i augusti 2015 då min yngsta dotter Tuva Jerneröd fick plats i en av söndagsgrupperna. Hon TUK:ar numera Zac.

Hästvana: Jag har ridit sedan jag var barn. Efter ett längre uppehåll, när jag fick egna barn, har jag nu börjat rida igen. Jag äger ett sto som heter Lady G som står uppstallad på Ekerö.

Funktion/roll: Suppleant sedan 2016. Arbetar bl.a. med att stötta USEK

 

Jenny i CSRKs styrelse

Jenny Lilja Isander, suppleant
e-post: jenny.lilja.isander@gmail.com

Jag kom till Compass 2013 då dottern Alma började rida här, först i ordinarie ridgrupp och sedan i TUK.
Numera har vi egen ponny som står nästgårds.

Hästvana: Jag rider själv en gång i veckan, på Tyresö Ridskola. Är en sådan där vuxen ”återvändare” som red som liten med sedan gjorde ett långt uppehåll tills det inte gick att stå emot längre. Har också turen att ha vänner med stuteri på Öland och på Ljusterö, där det blir härligt hästliv på somrar och ledigheter.

Funktion/roll: Suppleant sedan 2016. Arbetar bl.a. med tävlingar.

 

Emelie Sturk, USEKs representant
emeliesturk@gmail.com

Jag kom till Compass hösten 2015 och har sedan dess TUK:at ponnyn Pebstar. Har dock tagit steget vidare till egen häst, Belle De Jour, som står uppstallad på Compass. Jag brukar också stå och fota på våra tävlingar, då foto är ett av mina största intressen utöver hästarna.

Hästvana: Stor:-)  Uppdatering kommer…

Funktion/roll: I styrelsen representerar jag USEK (ungdomssektionen), där jag är ordförande.

Valberedningen 2017/2018
Josefine Rejler, Ordförande Valberedningen
E-post: josefine.rejler@telia.com
Mobil: 0703-327976
Erik Horneman, valberedning
E-post: horneman@yahoo.com
Mobil: 0708-321671

.