Vi i styrelsen

DSC_0337
Åsa Ragnar, ordförande
e-post: asaragnar@gmail.com
Kom till Stall Compass i oktober 2011 då ridskolan startade och min dotter Ella börja här. Var en initiativtagare till att bilda föreningen 2012/13.

Hästvana: Tillbringade hela min uppväxt i stallet. Är numera engagerad sponsor och groom till Ella och hennes häst Åskar (Thunder Sent) som står i stallet. I sällsynta fall kan man se mig på hästryggen men oftare med en grep eller trailer.

Funktion/roll: Har varit ordförande sedan 2015 och var dessförinnan vice ordförande. Har även varit engagerad i tävlingsverksamheten och i samarbetet med Ung Cancer.

Pia i CSRKs styrelse

Pia Wåreus, vice ordförande
e-post: pia@watz-sweden.se

Min dotter Felicia har ridit på ridskolan sen 2012 i ridgrupp och i TUK-konceptet, fram till våren 2017, då vi köpte vår ponny Anna.

Hästvana: Aktiv ryttare

Funktion/roll: Viceordförande, ansvarar bland annat för administrativt föreningsarbete, rapportering till Ridsportsförbundet och kommunen,
samt med föreningsstöd och bidrag.

Hasse Strandberg i CSRKs styrelse
Hasse Strandberg, kassör
e-post: hjgstrandberg@gmail.com

Kom till Compass 2012 då dottern Klara började TUKa.
Ses ofta med familjens ”boarder collie-blandras” Neo. Blandar ridintresset med mina andrabarns intressen som är utförsåkning och segling.

Hästvana: Begränsad till viss Gotlandsruss-ridning som ung, viss uppsittning på stor häst i samband med militärtjänst samt islandshästridning i fjällvärlden.
Dock väldigt intresserad av ridsport och – liksom andra i styrelsen -en mycket erfaren läktarryttare.

Funktion/roll: Styrelsens kassör sedan 2016.

 Susann Kinberg i CSRKs styrelse

Susann Kinberg, sekreterare
e-post: susann.kinberg@gmail.com

Jag kom till Compass då min dotter Sara började rida på ridskolan i januari 2012. Sedan 2014 rider hon i TUK grupp.

Hästvana: Jag red på ridskola i unga år – ridskola varje vecka och ridläger varje sommar. Numera är det mest mingel på stallbacken, ibland blir det en ridtur på islandshästar med familjen i Skåne.

Funktion/roll: styrelsens sekreterare och syns i caféet vid små och stora tävlingar

 Jenny i CSRKs styrelse

Jenny Lilja Isander, suppleant
e-post: jenny.lilja.isander@gmail.com

Jag kom till Compass 2013 då dottern Alma började rida här, först i ordinarie ridgrupp och sedan TUK. Numera har vi egen ponny som står nästgårds.

Hästvana: Jag rider själv en gång i veckan, på Tyresö Ridskola. Är en sådan där vuxen ”återvändare” som red om liten men sedan gjorde ett långt uppehåll tills det inte gick att stå emot längre. Har också turen att ha vänner med stuteri på Ölandoch på Ljusterö, där det blir härligt hästliv på somrar och ledigheter.

Funktion/roll: suppleant sedan 2016. Arbetar bl.a med tävlingar.

 

Stina Lindh Hök, ny ledamot 2018
e-post:stina.lindh.hok@gmail.com

Min dotter Elsa har ridit på Compass sedan 2015 och rider idag i TUK grupp. Jag har alltid varit engagerad i ridsporten och brinner för att våra ungdomar i klubben ska få bästa möjliga utveckling inom denna fantastiska sport! Ses ofta med en nyinskaffad labrador i stallet.

Hästvana: Började rida 6 år gammal och har sedan dess varit en obotlig ridentusiast. Under uppväxtåren red jag på ridskola och arbetade som ridinstruktör. Sen skaffade jag ett antal egna hästar som jag tävlade i hoppning på hobbynivå. För fyra år sålde jag min häst p g a tidsbrist.

Funktion/roll: Styrelsens representant i tävlingssektionen

 

Stefan Andersson, ny ledamot sedan 2018
e-post:andstk3@gmail.com

Jag kom till CSRK 2015 då min dotter Filippa började rida i klubben och nu TUKar Pebstar.

Hästvana: Har endast ridit vid ett par tillfällen. Jag lär mig dock mycket av Filippa och jag tog grönt kort 2017. Mitt intresse för ridsport har ökat dramatiskt!

Funktion/roll: Suppleant. Ny i styrelsen från och med 2018

 

Louise Danielsson, ny suppleant 2018
e-post:L_ouise75@yahoo.se

Kom till Compass höstterminen 2016 då min dotter Tindra började rida på ridskolan och sedan vårterminen 2017 rider hon i TUK-grupp. Ses ofta i stallet och rider själv en dag i veckan på Compass i Ulrikas vuxengrupp på fredagar.

Hästvana: Jag har ridit sedan jag var liten på ridskola och även som medryttare samt tävlat i dressyr och hoppning på c-ponnyn Smulan. Ridningen har legat på hyllan en längre tid när barnen kom men nu är jag igång igen. Vi har sedan några år tillbaka en lägenhet i Portugal och på somrarna rider Tindra, hennes lillebror och jag tillsammans där. Något som vi alla uppskattar väldigt mycket. Nu i dagarna har vi även köpt vår första egna D-ponny Cindy. Cindy är en irländsk sportponny som Tindra ska tävla i hoppning.

 
Valberedningen 2017/2018
Josefine Rejler, Ordförande Valberedningen
E-post: josefine.rejler@telia.com
Mobil: 0703-327976
Erik Horneman, valberedning
E-post: horneman@yahoo.com
Mobil: 0708-321671

.