Vi söker samarbetspartners till årets tävlingar

År 2014 tog CSRK initiativet till tävlingen Hopp mot Cancer, en tävling vi till förmån för organisationen Ung Cancer.  Ur engagemanget för Ung Cancer växte också idén om att göra ett sponsorhinder inspirerat av Ung Cancers pärlade armband. Hindret kostar 25000 kronor och av dessa går 10000 direkt till Ung Cancer, resterande är tillverkningskostnad.  Vi utmanade hela hästsverige och nu har hela 20 hinder sålts till klubbar över hela landet. Och beställningarna fortsätter att komma. Genom vårt arbete blev också Ung Cancer Charity Partner till Falsterbo Horseshow 2014, 2015 och är det även i år. Sammantaget har vi, tillsammans med våra samarbetspartners, under 2014 genererat över 800 000 kronor till Ung Cancer! Det är vi otroligt stolta och glada över!

Under 2015 genomförde vi fyra deltävlingar för ponny inom ramen för Hopp mot Cancer Challenge och en regional hopptävling för häst, Hopp mot Cancer Classic. I år satsar vi helhjärtat på våra ponnytävlingar och tar en paus från tävlingar för stor häst. Precis som tidigare år kommer 20 kronor av anmälningsavgiften gå direkt till Ung Cancer. Men för att vi ska överträffa 2014 och 2015 års succé behöver vi ännu fler samarbetspartners. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig och ditt företag.

Förutom att du och ditt företag stöttar unga människor som drabbats av cancer kommer ni att synas i ett lokalt sammanhang med en härlig stämning. Ni kommer att omnämnas under tävlingarna och synas på flertalet reklamplatser i samband med våra tävlingar.  Det går också att köpa en reklamskylt i vårt ridhus under hela 2015 och/eller ditt företags logotype på segertäckena. Till tävlingarna behöver vi också en cateringpartner, segertäcken, priser och premier till de placerade ekipagen, blomsterarrangemang på tävlingsplatsen, musikanläggning, tidtagarutrustning, sjukvårdare, provisoriska toaletter och mycket mer.  Självklart är det även möjligt att köpa ett ung cancer-hinder med ditt företags logotype.

Allt är möjligt!

Vill du och/eller ditt företag också vara med? Kontakta Maria Sundin, 0704911122 alt maria.sundin@stallcompass.se.

Klicka på länken nedan för att komma till filmen som gjordes i samband med tävlingarna i maj 2015.

Hopp mot cancer the movie (klicka!)

vistöttar.